Dit weekend Vanadisnacht Heksentoeren
16658
post-template-default,single,single-post,postid-16658,single-format-standard,bridge-core-2.4.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22460

Dit weekend Vanadisnacht Heksentoeren

Gratis verzending

Dit weekend Vanadisnacht Heksentoeren

Gratis verzending

 

Wist je dat er al voor de eerste jaartelling Vanadisnacht gevierd werd?
Nog een keer slapen en het is Walpurgisnacht of Vanadisnacht. Volgens aloud volksgeloof is de nacht van 30 april op 1 mei een nacht vol magie en heksentoeren.  Stel je voor een nacht vol kippenvel, elektriciteit, en verrukking. Zie een nacht waar alles mogelijk is en een tijd vol van betoveringen. Deze wonderlijke nacht wordt natuurlijk ook gevierd door de “Hexen-dames” uit de Maier Files. Ze hebben voor u de verzendkosten weggetoverd.

Tot en met zondag 1 mei kan je jouw exemplaar van de gedrukte, genummerde en gesigneerde uitgave van de episode “Ontwaken” zonder portkosten in je bezit krijgen.
http://maier-files.com/shop/

Maar dat niet alleen, wat dacht u om de kracht der magische Albruna Runen zelf eens uit te proberen door een van de Runenhemdjes uit de nieuwe collectie te dragen? Ondervindt de kracht van de Albrunakring en die oude magische lettertekens zelf. Of liever een Maier Files hemdje als steun?  Keuze genoeg. Bestellingen vanaf 2 of meer artikelen worden nu gratis geleverd. Gebruik aan de “merchandise”-kassa de tegoedbon: “TWOTOO”  https://the.maier-files.com/tshirts/  Profiteer van dit magische weekend en de mooie kortingen, we wensen u een prettige en magische Walpurgisnacht.

De Walpurgis actie loopt tot en met 1 mei 2016.