Het mysterie van Otto Maier
16756
post-template-default,single,single-post,postid-16756,single-format-video,bridge-core-2.4.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22460

Het mysterie van Otto Maier

Het mysterie van Otto Maier

De serie Maier Files brengt het mysterie van Otto Maier. Otto Maier was een excentrieke, hoogopgeleide ingenieur die vanaf 1928 werkzaam was bij Gross Konzern in de buurt van Essen. Bovendien was hij een persoonlijke vriend van de eigenaar, Oskar Gross. Het moet zo rond het einde van 1944 of het begin van 1945 geweest zijn, toen Otto Maier verdween. De man ging als het ware in rook op en er werd nooit meer iets van hem gehoord. Maar voor zijn vreemde verdwijning, had hij al zijn werk, schema’s en notities gecodeerd. De wildste geruchten doen de ronde over de preciese inhoud van de gecodeerde notities van Otto Maier. Gaande van vrije energie motoren, tijdmachines tot verborgen Nazi goudschatten. Tot nu toe blijkt elke poging om de bestanden en de gevonden notities van Otto Maier te decoderen een mislukking! Het lijkt er op dat dit nog een van de laatste dossiers is die de militaire inlichtingendienst van de VS nog niet heeft kunnen ontcijferen. Men zoekt nog steeds de sleutel en de verborgen inhoud.

De eerste episodes zijn verkrijgbaar als een digitaal ebook (PDF) – hier leer je meteen ook alle hoofdpersonages kennen, de intriges en de raadsels, opgelet niets is wat het lijkt! Bovendien is de episode Ontwaken in gedrukte vorm beschikbaar, weliswaar in beperkte oplage van 300 stuks. Elk exemplaar is in het Nederlands, genummerd en gesigneerd, een persoonlijk opschriftje zoals een naam bij het signeren is mogelijk, mits vermelding bij het bestellen. Als u een liefhebber van speciale stripverhalen bent, of u bent op zoek naar een leuk cadeau, of naar een mysterieuze occulte thriller dan is deze serie voor u.