Maier files Nederlands
Maier files en de geschiedenis van Otto Maier, is een occult verhaal over ongelimiteerd geld en verborgen mondiale machten. De tirannie, de intriges en kuiperijen van 's werelds machtigste centrale bank en haar geheime genootschappen. Meer dan alleen maar een strip! Het kan je ziel redden.
occulte geschiedenis, WW, wereldoorlog, 1939, esoterie, Maier Files, samenzwering, WW2, stripverhalen, stripboek, complot, occult, graal, nazi goud, crowley, Dietrich, Rahn, geheime schatten, UFO, Haunebu, Schwabenland, MI6, CIA, NSA, verborgen, thriller, Pruisen
21822
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21822,bridge-core-2.4.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22460

Er is een pad dat begint in een plaats genoemd “Freie Mann” en via Dornberg naar Ransberg loopt.

Over Maier files

Vele jaren geleden op één van mijn werk gerelateerde reizen naar de stad Dresden in Duitsland ontmoette ik een man die Naumann heette. We zouden in de loop der tijd goede vrienden worden en om eerlijk te zijn, wijd ik nu deze strip-serie aan hem en het fascinerende verhaal dat hij me toen toevertrouwde.

Hij was een hoteleigenaar en kon levendig vertellen over geschiedenis en oude vergeten volksverhalen, je kon niet anders dan tot in de late uurtjes aan zijn lippen hangen. Tijdens een van onze levendige gesprekken, sloeg hij me met verstomming door te zeggen dat hij een groot geheim met zich meedroeg. “Ik draag dit veel te lang mee,” zei hij , “het klinkt gek, maar blijf luisteren…” Het zou het meest bizarre en meeslepende verhaal worden dat ik ooit gehoord had. Dit relaas werd de basis van de Maier Files en de ontdekking van de raadselachtige man, Otto Maier …

Otto Maier verdween tijdens de Tweede Wereldoorlog in het niets en werd zo iedereens meest gezochte man.

Vooraleer Otto Maier verdween sprak hij nog met zijn collega Ernst Winkler tegen wie hij cryptisch zei: “We zien elkaar aan de andere kant.”

Twee tortelduifjes, genaamd Dieter en Lena, haalden ze boven: de Maier-dagboeken. Dit is ook hun verhaal en beproeving.

Door in hun eigen familiegeschiedenis te duiken, openen ze een doos van Pandora vol met donkere geheimen waarbij ook de verborgen, duistere geschiedenis van corrupte mondiale bankiers en politici beetje bij beetje wordt ontrafeld.

Episode “Otto Maier”

“Wat historisch en “suprahistorisch” is, wordt beetje bij beetje geschiedenis. Maar legendes concentreren zich niet op het hertalen van recente gebeurtenissen, zoals een historicus zou doen. Om dit in perspectief te plaatsen, moeten we het hebben over fantastische misvorming en het poëtische. Maar deze “poëzie” is misschien werkelijker dan moderne historische beschrijvingen, omdat de legende de werkelijke ziel van een volk is, omdat ze de beslissende krachten verklaart die zijn verleden hebben bepaald. Haar rol is beelden creëren, niet absolute gebeurtenissen beschrijven, maar de fenomen die ze veroorzaakt hebben.”

–  Karl Robert Eduard von Hartmann

Otto Maier

Otto Maier is gewoon van het toneel verdwenen. Een van de vele theorieën over zijn vreemde boeken is er een waarin Otto Maier alles als een cryptografisch lokmiddel heeft verzonnen om de aandacht af te leiden van een gouddiefstal. Maar de dingen zijn nooit zoals ze lijken. Wanneer men tussen de regels leest, komt er een opmerkelijk en buitengewoon verhaal aan het licht. Zou het kunnen dat Otto Maier een moderne Argonaut was, een voorvechter van de vrijheid, die zijn Gulden Vlies zocht en vond?

Otto Maier

Maiers schrijfsels nemen ons mee naar vreemde, metafysische en bovennatuurlijke werelden. Veel van zijn aantekeningen zijn fabelachtig, ja zelfs ronduit irrationeel…  Maar wie weet? Wat als er toch iets zeer waardevol in verborgen zit? Hoedanook Maier begon aan een echt fascinerende reis. Volg nu de broodkruimels die hij achterliet en hef het doek van het wereldtoneel op. En zoals elk goed verhaal, is het er een die herhaaldelijk vertellen beloont en dat alleen maar relevanter wordt door elke nieuwe luisterbeurt.

Divisie Parzival

De raadselachtige en dissidente Duitse SS-divisie Parzival. Voor sommigen is ze alleen maar een mythe voor anderen een duistere realiteit. Wie waren deze mannen? Wat beschermden ze en zijn ze echt verbonden met de zoektocht naar de Heilige Graal? Of zijn dit slechts misleidende praatjes om een bankfraude en gouddiefstal te verdoezelen?

Division Parzival
Hexenkommando

Geruchten doen de ronde dat een heksengenootschap een heel oud Germaans heiligdom in het Teutoburger Woud beschermt. Hun leider was een mysterieuze vrouw, de Albruna Gudrun. Kwam ze werkelijk, zoals sommigen beweren, ergens van voorbij het hoge Noorden? En toonde haar leer de jonge Duitse meisjes het pad naar werelden van mysterie en betovering?

Hexenkommando H

IK DURF TE WEDDEN DAT IK JE GEDACHTEN KAN LEZEN

Ik daag je uit

Breng me een Roos

uit de goede oude tijd.

Het Koninkrijk verging en werd verlaten

daar ze de stemmen der bronnen

en hun jonkvrouwen vergaten.

Proloog – Perceval ou le Conte du Graal Chrétien de Troyes

 

STEUN MAIER FILES & KOOP EEN HEMDJE!

LEES DE LAATSTE WEETJES

According to the Roman historian Tacitus, the ancient Germanics thought of their women as “goddesses”. Especially holy were the spirits of female ancestors …      ...

If you have been the proverbial fly on the wall in Descartes’s bed-room in La Flèche, in southern France, in 1636, you may have watched Descartes laying in bed observing you. His most remarkable idea came to him while observing a fly crawl along a curved path, which he thought about illustrating in terms of its distance from the walls.......

Few economic subjects are more tangled, more confused than money. Quarrels abound over “tight money” vs. “easy money,” over the roles of the Federal Reserve System and the Treasury, over various versions of the gold standard, etc. Should the government pump money into the economy or siphon it out? Which branch of the government? Should it encourage credit or restrain......